Metodă de preparare
Se toacă mășcat ceapa, se rumenește pe tigaie. Apoi morcovul se dă prin răzătoare și se pune și el deasemenea în tigaie, se amestecă totul bine.
Se zdrobește coriandru,în masa care se prăjește. Varza se toacă mărunt și se adaugă și ea în tigaie.
Separat într-o tigaie se prăjesc ciupercile tăiate mărunt, se condimentează cu sare și piper. Se amestecă ciupercile cu varza și morcovi. Umplutura împărțiți-o în 2 părți.
Se prepară aluatul: se zbat 6 ouă, se adaugă 6 linguri de smîntînă, 6 linguri de maioneză, 6 linguri de făină, și sare. Aluatul se împarte în 3 părți. Pe tava de copt se aranjează un strat de pergament, se toarnă prima parte din aluat, deasupra se pune o parte din umplutura cu varză și ciuperci, se toarnă iarăși a 2 parte din aluat și iarăși adăugați umplutura rămasă. Peste plăcintă adăugați restul aluatului, astfel ca să fie proporțional peste tot.
Plăcinta se pune la copt pentru 45 minute la temperatura de 180 grade.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cighiri mai 08, 2014
-
Chifle elvețiene iun 16, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014
-
Costiţe de porc în frunze de varză mar 26, 2014
-
Chec de lămâie cu stafide mai 23, 2014