Metodă de preparare
Pentru cremă: într-un bol mediu amestecăm cașcavalul topit, oul, esența de vanilie, o lingură de zahăr și coaja rasă de portocală. Scoateți tava de copt pentru checuri din cuptor și cu ajutorul lingurii apăsați pe părțile interioare ale tartaletelor ca să oferiți mai mult spațiu pentru umplutură. Turnați cu lingura compoziția obținută în tartalete, umplându-le doar ¾, pentru că în timpul coacerii crema se va ridica. Duceți tava din nou în cuptor, la nivelul superior și coaceți timp de 10 minute. Pentru caramela de portocală: Puneți o crăticioară pe foc. Adăugați 4 linguri de zahăr și scurgeți sucul de la o lămâie. Din când în când agitați crăticioara și urmăriți formarea caramelei. Luați aminte, caramela este foarte fierbinte și nici într-un caz nu trebuie s-o gustați sau să o amestecați cu o lingură de metal. Scoateți tartaletele din cuptor și lăsați-le să se răcească 2-3 minute, după care turnați deasupra caramela de portocală.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vin fiert cu prune uscate ian 09, 2014
-
Tartă deschisă cu carne şi ou mai 23, 2014
-
Mimosa dec 17, 2014
-
Cozonac pascal mar 31, 2015
-
Masa festivă de Craciun dec 18, 2014