Magazinul Drinkshop oferă o gamă largă de băuturi și arome rafinate pentru masa dumneavoastră de sărbătoare: vin, șampanie, vodka, băuturi slab alcoolice etc. Beneficiază de oferte speciale doar în magazinul nostru Drinkshop (Grand Hall etajul 1, buticul 21). www.drinkshop.md
Metodă de preparare
Punem untul în cratiță, adăugăm sare și apă. Punem cratița la foc mediu și lăsăm să înceapă a fierbe. Untul se va topi complet. Presărăm treptat făina, amestecînd continuu. Toată făina trebuie să fiarbă și să se adune într-un boț comun. Luăm aluatul de pe foc și îl lăsăm să se răcească.
Batem ouăle într-un bol.
Adăugăm treptat ouăle în aluatul rece. Amestecăm bine pînă obținem un aluat uniform.
Încingem rola la 200oC.
Turnăm aluatul într-o seringă de cofetărie. Stropim tava cu apă și desenăm un inel rotund din aluat.
Îl introducem în rolă pentru 30 minute. Îl înfibgem cu cuțitul atunci cînd este gata ca să-i iasă aburii. Lăsăm blatul să se răcească.
Pregătim crema: batem frișca cu zahărul pudră, apoi adăugăm mascarpone și amestecăm atent cu o lopățică de lemn.
Tăiem blatul obținut în două, pe orizontală, îl ungem cu cremă, îl presărăm cu ciocolată și coajă de lămîie rasă.
Putem decora torta cu zahăr pudră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mimosa dec 17, 2014
-
Coroniță tradițională de Crăciun dec 04, 2014
-
Salată din fructe cu jeleu din portocale aug 22, 2014
-
Atelier pentru copii dec 05, 2014
-
Biscuiti Snap Ginger dec 15, 2014