Metodă de preparare
Setăm rola la 180oC.
Amestecăm toate ingredientele pentru aluat într-un bol. Frămîntăm aluatul cu mîina, îl facem boț și îl tăvălim prin făină. Il punem în tavă și îl întindem pe toată suprafața ei. Facem găuri cu furculița în aluat.
Introducem tava în cuptor pentru 15-20 minute.
Lăsăm baza tartei să se răcească. Între timp pregătim crema. Amestecăm cu o lingură mascarponele cu coaja rasă de portocală și zahărul pudră.
Spălăm piersicele și zmeura. Tăiem piersicile feliuțe.
Asamblăm tarta: punem baza tartei pe farfurie, o ungem cu pastă de ciocolată, apoi punem crema uniform, iar desupra ei aranjăm piersicele și zmeura. O decorăm cu melissa.
Comentarii
Похожие статьи
-
Caisele,fructele mîngîiate de soare iul 02, 2014
-
Mănîncă lămîia întreagă dec 16, 2014
-
Гастрономический театр:... mar 24, 2015
-
Tartă de nuci cu mascarpone și căpșune iun 16, 2014
-
Plăcinta de spanac în foietaj iun 09, 2014