Tartă cu piersici și zmeură

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Tartă cu piersici și zmeură

Ingrediente

Pentru aluat:

170g unt moale

½ pahar zahăr

1 ou

1 pahar făină

1/3 pahar făină de porumb

Un vîrf de cuțit sare

Pentru cremă:

2-3 lng pastă de ciocolată Nutella

250g mascarpone

1 linguriță coajă rasă de portocală

1 lng zahăr pudră

150g zmeură

3 piersici

Crenguțe de melissa

Metodă de preparare

1

Setăm rola la 180oC.

2

Amestecăm toate ingredientele pentru aluat într-un bol. Frămîntăm aluatul cu mîina, îl facem boț și îl tăvălim prin făină. Il punem în tavă și îl întindem pe toată suprafața ei. Facem găuri cu furculița în aluat.

3

Introducem tava în cuptor pentru 15-20 minute.

4

Lăsăm baza tartei să se răcească. Între timp pregătim crema. Amestecăm cu o lingură mascarponele cu coaja rasă de portocală și zahărul pudră.

5

Spălăm piersicele și zmeura. Tăiem piersicile feliuțe.

6

Asamblăm tarta: punem baza tartei pe farfurie, o ungem cu pastă de ciocolată, apoi punem crema uniform, iar desupra ei aranjăm piersicele și zmeura. O decorăm cu melissa.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи