Metodă de preparare
Se prepară aluatul: se pune în blender 1 pahar de zahăr, 1 plic de zahăr vanilat şi 4 ouă, toate se amestecă bine, se adaugă untul şi smântâna şi iarăşi se amestecă bne, apoi se adaugă făina cu praful de copt, şi se amestecă totul până se obţine o masă omogenă.Masa obţinută se toarnă în forme şi se pun în cuptorul preîncălzit la temperatura de 200 de grade timp de 20 de minute.
Se prepară bezeaua: se mixează 2 albuşuri de ou cu jumătate de pahar de zahăr până se obţine o bezea tare. Prăţiturelele coapte se răcesc, şi deasupra se ung cu bezea şi se stropeşte cu dulceaţă.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ile flottante aug 21, 2014
-
Tartalete cu ciocolată iun 19, 2014
-
Jeleu de căpșuni cu șampanie roz aug 22, 2014
-
Profiterole cu lapte condensat ian 22, 2015
-
Revelion în sânul familiei dec 05, 2014