Metodă de preparare
Se prepară aluatul: Cu mixerul sau cu blenderul se amestecă bucăți de unt rece cu făină, sare și apă, până se obține un aluat omogen.
Se întinde aluatul, cu o formă specială se decupează cerculețe. Cerculețele de aluat se pun în formele de tarte. Apoi se acoperă aluatul cu o folie de copt, peste ea se pune mazăre sau fasole. Se coc 15 minute în cuptorul preîncălzit la 180 de grade. Se îndepărtează folia cu fasole sau mazăre și se mai coace încă 5 minute.
Crema: se bate frișca bine bine, se adaugă zahăr și brânza de vaci. Totul se bate bine până se obține o masă omogenă.
Jumătățile de caise sau piersici conservați se usucă (de sirop) cu ajutorul prosoapelor de bucătărie.
Cînd tartaletele se vor răci, se ung cu cremă și se adaugă jumătățile de fructe conservate. Se lasă la frigider timp de o oră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Brânzoaice cu sirop de zmeură iun 09, 2014
-
Tartalete cu căpșuni și mascarpone iun 19, 2014
-
Завтрак выходного дня ian 18, 2017
-
Plăcinte cu brînză,varză,nuci,halva mar 24, 2014
-
Tartalete cu cremă de lămîie și afine iun 19, 2014