Metodă de preparare
Pregătim aluatul sărat pentru tartalete după rețeta clasică de bază.
Punem usturoiul necurățat într-o cratiță cu puțină apă, îl fierbem 10 minute pînă se înmoaie. Scurgem apa, curățim usturoiul și îl zdrobim. Amestecăm usturoiul cu ceapa verde, vinul și oțetul balsamic, fierbem pînă nu se va evapora aproape tot lichidul. Luăm de pe foc.
Umplem tartaletele cu umplutură și le stropim cu sos de smântână President. Aranjăm pe fiecare tartaletă cîte 3 jumătăți de roșii cherry și le coacem aproximativ 20 minute pînă se rumenesc. Lăsăm tartaletele să se răcească și le scoatem atent din forme. Le decorăm cu frunze de salată.
Comentarii
Похожие статьи
-
Frigărui din bile de cașcaval dec 19, 2014
-
Tartaletele iun 13, 2014
-
Clătite cu brânză de capră şi somon iun 09, 2014
-
Tartalete mai 21, 2014
-
Salată cu roșii cherry și pastramă mar 31, 2015