Metodă de preparare
Pregătim aluatul sărat pentru tartalete după rețeta clasică de bază.
Punem usturoiul necurățat într-o cratiță cu puțină apă, îl fierbem 10 minute pînă se înmoaie. Scurgem apa, curățim usturoiul și îl zdrobim. Amestecăm usturoiul cu ceapa verde, vinul și oțetul balsamic, fierbem pînă nu se va evapora aproape tot lichidul. Luăm de pe foc.
Umplem tartaletele cu umplutură și le stropim cu sos de smântână President. Aranjăm pe fiecare tartaletă cîte 3 jumătăți de roșii cherry și le coacem aproximativ 20 minute pînă se rumenesc. Lăsăm tartaletele să se răcească și le scoatem atent din forme. Le decorăm cu frunze de salată.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată uşoară cu caşcaval de capră aug 04, 2014
-
Bruschetta cu mozzarella și cherry iun 12, 2014
-
Peşte copt cu legume mai 07, 2014
-
Семейные ценности с Надеждой Петренко aug 19, 2015
-
Tartalete cu cremă fiartă și zmeură iun 19, 2014