Metodă de preparare
Coacem ardeiul. Chiar putem pune la copt o cantitate mai mare de ardei, căci acesta este tot timpul binevenit la salată, or ca o garnitură la carne.
Decojim ardeiul, îl tăiem bucățele și-l acoperim cu ulei de măsline. Potrivim de sare și-l dăm la frigider, măcar pentru o oră. Apropo, ardeiul poate fi pus la copt de cu seară.
Pregătim aperitivul: ungem fiecare cracker cu brânză de capră, deasupra punem o bucățică de ardei copt și 2 caperși.
Comentarii
Похожие статьи
-
Turtă cu sos de brânză de vaci şi somon afumat iun 10, 2014
-
Fasole cu cîrnăciori aug 26, 2014
-
Rulouri cu brînză de capră iul 08, 2014
-
Corăbioare cu legume iun 11, 2014
-
Legume cu brânză dip iun 10, 2014