Metodă de preparare
Sortăm legumele, le spălăm și le curățim de semințe.
Morcovii, ardeiul gras și merele le dăm prin răzătoare cu ochiuri medii.
Dăm prin mașina de tocat carne roșiile, sau le mixăm cu ajutorul blendre-ului.
Curățim usturoiul și-l pisăm.
Tocăm fin ardeiul iute.
Amestecăm bine legumele într-o cratiță și le punem la fiert pentru 2 ore, amestecând continuu.
Adăugăm zahărul, uleiul și ardeiul iute. Fierbem totul timp de 40 minute.
Adăugăm usturoiul pisat și sarea, amestecăm bine și fierbem încă 20 minute.
Umplem borcanele sterilizate cu adjica fiartă. O închidem cu capace și lăsăm la păstrare într-un loc uscat și răcoros.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată caldă din roșii coapte aug 01, 2014
-
mai 21, 2025
-
Ciuperci coapte cu roșii și cașcaval iun 11, 2014
-
Orez cu legume în stil Shanghai noi 23, 2013
-
mai 21, 2025