Metodă de preparare
Întindem aluatul într-o foaie subțire. Întoarcem puțin marginile ca să nu se scurgă sosul și uleiul.
Turnăm sos cu o lingură sau cu un polonic, ungem bine aluatul.
Împrăștiem tonul deasupra, adăugăm ardeiul gras și feliuțe de roșii cherry.
Tăiem olivele și măslinele și le presărăm deasupra.
Stropim pizza cu ulei de măsline și suc de lămîie.
O coacem timp de 6-8 minute în rola încinsă la maxim 280-300oC. Încingem și tava odată cu rola.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu vinete coapte şi brînză de capră aug 21, 2014
-
Asorti colorat iun 11, 2014
-
Pizza cu brânză Dorblue mai 21, 2014
-
Pasta de masline iun 11, 2014
-
Pizza cu somon și sos bechamel mai 06, 2015