Metodă de preparare
Încingem rola la 180oC.
Spălăm roșiile și le înjumătățim. Așternem într-o tavă hîrtie de copt și punem jumătățile de roșii cu partea tăiată în sus. Le stropim cu puțin ulei de măsline și le presărăm cu sare și oregano. Coacem roșiile circca 15-20 minute pînă devin foarte moi.
Punem roșiile coapte pe o farfurie și presărăm brînză de capră deasupra lor.
Prăjim semințele de dovleac într-o tigaie uscată apoi presărăm salata cu ele.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Caprese-kiwi iun 09, 2014
-
Rosii umplute cu ricotta si piper negru iun 09, 2014
-
noi 22, 2024
-
Crackere cu brânză de capră și ardei copt iun 11, 2014