Salată cu carne de pui și sparanghel

Просто&Вкусно - Salate - Salată cu carne de pui și sparanghel

Ingrediente

170g sparanghel

70g roșii cherry

2 ardei grași

1 linguriță muștar

1 linguriță ceapă verde

½ linguriță miere

3 buc. piept de pui

5 lng pesmeți p/u pane

2 lng făină

1 ou

3 lng ulei de măsline

100g frunze de salată

1 linguriță oțet

½ linguriță zahăr

Sare și piper

Metodă de preparare

1

Curățim sparanghelul și îl opărim puțin. Ardeii grași îi tăiem în patru, le scoatem semințele ți îi coacem. Îi punem într-un bol și îi acoperim cu folie de staniol, îi lăsăm să se răceacă. După ce sau răcit îi curățim de coajă și îi tăiem romburi.

2

Într-un alt bol amestecăm ardeiul cu roșiile cherry tăiate în patru sau înjumătățite și cu sparanghelul tăiat. Turnăm peste salată compoziția de ulei de măsline, sare, zahăr și oțet. Lăsăm să se întrepătrundă.

3

Înfierbîntăm ulei într-o tigaie cu fundul gros și prăjim pieptul de pui pane, pînă devine rumen și crocant. Le scoatem pe șervețele de hîrtie ca să se scurgă surplusul de ulei. Le tăiem bucățele după placul nostru. Amestecăm carnea de pui cu salata noastră, stropim cu marinadă și o servim imediat.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Salate




Comentarii

Похожие статьи