Metodă de preparare
Curățim sparanghelul și îl opărim puțin. Ardeii grași îi tăiem în patru, le scoatem semințele ți îi coacem. Îi punem într-un bol și îi acoperim cu folie de staniol, îi lăsăm să se răceacă. După ce sau răcit îi curățim de coajă și îi tăiem romburi.
Într-un alt bol amestecăm ardeiul cu roșiile cherry tăiate în patru sau înjumătățite și cu sparanghelul tăiat. Turnăm peste salată compoziția de ulei de măsline, sare, zahăr și oțet. Lăsăm să se întrepătrundă.
Înfierbîntăm ulei într-o tigaie cu fundul gros și prăjim pieptul de pui pane, pînă devine rumen și crocant. Le scoatem pe șervețele de hîrtie ca să se scurgă surplusul de ulei. Le tăiem bucățele după placul nostru. Amestecăm carnea de pui cu salata noastră, stropim cu marinadă și o servim imediat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Mai-sezonul grătarilor apr 30, 2015
-
Coşuleţe de roşii iun 11, 2014
-
Bucătăria Indiană mar 03, 2015
-
Revelion în sânul familiei dec 05, 2014
-
Tartar din ananas iun 17, 2014