Metodă de preparare
Spălăm inimioarele și ficatul, lăsăm să se scurgă apa. Adăugăm zahărul, sosul de soia și de stridii. Lăsăm să se întrepătrundă aproximativ 1 oră. Între timp punem bețișoarele de bambus în apă, ca să nu se aprindă în rolă.
Alternăm ficatul, inimioarele și roșiile cherry pe bețișoarele de bambus. Coacem în rola încinsă sub grill 8-10 minute, întorcîndu-le periodic. Le ungem din cînd în cînd cu marinadă.
Întindem foaia de lavaș și punem peste ea, inimioarele, ficatul și roșiile cherry coapte, adăugăm olivele, caperele, strugurii și ruccola.
Comentarii
Похожие статьи
-
Caponata iun 10, 2014
-
Tartalete cu cașcaval de capră și roșii cherry iun 19, 2014
-
Lavaș cu mere, arahide și mentă aug 28, 2014
-
Toți la picnic apr 29, 2014
-
Liulea-chebab de casă în lavaș aug 28, 2014