Măruntaie în sos de frișcă

Просто&Вкусно - Master class - Măruntaie în sos de frișcă

Ingrediente

150g măruntaie fierte (ficat, inimi, pipote)

80g frișcă 30%

30g ciuperci champignon

1 chiflă de tărîțe 

1 cățel de usturoi

Sare

Piper

Ruccola

Roșii cherry

Frunze de salată

Ulei de măsline

Oțet balsamic

Metodă de preparare

1

Image Scoatem miezul din chiflă. Formăm o bărcuță din chiflă și o introducem în cuptor pînă se va usca puțin.

2

Image Tăiem ciupercile și le prăjim în unt și ulei 2-3 minute.

3

Image Adăugăm peste ciuperci măruntaiele fierte și tăiate mărunt și usturoiul zdrobit.

4

Image Acoperim cu frișcă. Lăsăm pe foc pînă scade un pic frișca și se îngroașă sosul. Sărăm și pipărăm după gust.

5

Image Umplem bărcuța din chiflă cu compoziția de măruntaie și o servim cu ruccola, roșii cherry și frunze de salată.

6

Image Frunzele de salată le stropim cu ulei de măsline și oțet balsamic.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Master class




Comentarii

Похожие статьи