Sufleu de pește cu o salată ușoară

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Sufleu de pește cu o salată ușoară

Ingrediente

Pentru sufleul de pește:

400 gr file de pește alb (hec, cod)

½ lgț. sare

2 ouă

50 gr rucolla

Pentru salată:

½ căpățână varză chineză

1 morcov

3-5 ridichi

1 lg. semințe de susan

1 lg. ulei obișnuit

½ lgț. zeamă de lămâie 

Metodă de preparare

1

Pentru salată: tăiem subțire varza, dăm prin răzătoare morcovul, ridichea se taie rondele, amestecăm.

2

Potrivim salata cu ulei amestecat cu zeamă de lămâie și presărăm semințele de susan.

3

Pentru sufleul de pește: mărunțim fileul de pește în blender, adăugăm gălbenușurile și amestecăm până la omogenizare.

4

Mărunțim rucolla și o adăugăm la tocătura de pește.

5

Separat batem spumă albușurile cu sare. Încorporăm treptat albușurile în tocătura de pește.

6

Formele mici pentru copt se ung cu ulei obișnuit și se umplu cu tocătura de pește 2/3.

7

Dăm formele la cuptorul preîncălzit la 200 grade C și le coacem 15-20 minute.

8

Se servesc cu salată imediat ce sunt scoase din cuptor.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи