Metodă de preparare
Pentru salată: tăiem subțire varza, dăm prin răzătoare morcovul, ridichea se taie rondele, amestecăm.
Potrivim salata cu ulei amestecat cu zeamă de lămâie și presărăm semințele de susan.
Pentru sufleul de pește: mărunțim fileul de pește în blender, adăugăm gălbenușurile și amestecăm până la omogenizare.
Mărunțim rucolla și o adăugăm la tocătura de pește.
Separat batem spumă albușurile cu sare. Încorporăm treptat albușurile în tocătura de pește.
Formele mici pentru copt se ung cu ulei obișnuit și se umplu cu tocătura de pește 2/3.
Dăm formele la cuptorul preîncălzit la 200 grade C și le coacem 15-20 minute.
Se servesc cu salată imediat ce sunt scoase din cuptor.
Comentarii
Похожие статьи
-
Somon „EN CROUTE” mai 20, 2014
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014
-
noi 22, 2024
-
Salate iun 29, 2015
-
Prînzul pentru copiilor mar 17, 2015