Metodă de preparare
Somonul se spală, se decojește și se dezosează.
În tava de copt se așterne aluatul, în așa fel ca marginile să se scoată afară. În centru se aranjează fileul de somon.
Într-un bol aparte batem ușurel ouăle, frișca și spanacul, potrivim de sare. Turnăm amestecul peste somon, ca să-l acopere completamente.
Acum, trebuie să închidem marginile aluatului, ca să obținem un pateu mare.
Ducem la cuptor pentru 40-50 minute, la o temperatură de 190 grade C.
Comentarii
Похожие статьи
-
Рулет из сибаса и креветок от Александра Мерчука feb 02, 2017
-
Pizza cu somon și sos bechamel mai 06, 2015
-
Clătite cu brânză de capră şi somon iun 09, 2014
-
Somon pe pat de ceai verde iul 07, 2014
-
Mini-tarte cu broccoli și somon mai 21, 2014