Somon cu spanac

Просто&Вкусно - Cina rapidă - Somon cu spanac

Ingrediente

Pentru 9 porții:

800 gr fileu de somon

100 gr spanac congelat mărunțit

30 ml frișcă

4 ouă

1 pachet aluat de foietaj fără drojdii

Sare, după gust

Metodă de preparare

1

Somonul se spală, se decojește și se dezosează.

2

În tava de copt se așterne aluatul, în așa fel ca marginile să se scoată afară. În centru se aranjează fileul de somon.

3

Într-un bol aparte batem ușurel ouăle, frișca și spanacul, potrivim de sare. Turnăm amestecul peste somon, ca să-l acopere completamente.

4

Acum, trebuie să închidem marginile aluatului, ca să obținem un pateu mare.

5

Ducem la cuptor pentru 40-50 minute, la o temperatură de 190 grade C.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Cina rapidă




Comentarii

Похожие статьи