Mini- Brownis

Просто&Вкусно - Checuri - Mini- Brownis

Ingrediente

Pentru bază:

 

125 gr ciocolată

75 gr unt

125 gr zahăr

2 ouă

50 gr făină

Sare

 

Pentru cremă:

 

150 gr ciocolată neagră

150 gr frișcă grasă

1 ling. zahăr brun

 

Sare        

Metodă de preparare

1

Pentru început preparăm crema, pentru că aceasta trebuie să se prindă. Încălzim frișca și o amestecăm cu zahărul. În frișca fierbinte aruncăm bucățele de ciocolată și amestecăm, amestecăm, amestecăm, până obținem o pastă de ciocolată omogenă. Apoi, stingem focul și lăsăm să se răcească.

2

Când crema s-a prins, putem începe prepararea bazei pentru Brownis. Topim ciocolata și untul pe baia de abur, sau în cuptor la 80 grade C. Între timp, într-un alt vas mixăm ouăle cu zahărul, încorporăm făina și sarea, amestecând continuu. Răcim compoziția de ciocolată cu unt și o încorporăm în ouă. Amestecăm și o răsturnăm într-o tavă cu un diametru nu mai mare de 17 cm, tapițat în prealabil cu pergament. Timpul de coacere: 15 minute, la o temperatură de 170 grade C.

3

Stratul fierbinte de ciocolată se feliază bucățele mici (1 cm x1cm) și cu ajutorul unui sac de patiserie stoarcem peste ele crema. După dorință le putem presăra cu nuci măcinate sau prafuri culinare colorate.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Checuri




Comentarii

Похожие статьи