Ingrediente
Ingrediente:
1,4 kg de făină
1 cub de drojdie proaspătă sau 10g uscată
500 ml de lapte
200 g de unt
350 g de zahăr
5 + 1 gălbenușuri
1 lgț. sare
Coajă rasă de la o portocală (sau lămîie)
2 plicuri de zahăr vanilat
1 lgt. nucșoară măcinată
Pentru prima umplere:
Gem de coacăză neagră
Pentru a doua umplere:
200 g de brînză
2 linguri de smântână
Zahăr
1 ou
Metodă de preparare
Cînd aluatul a crescut ușor, ungeți-l cu ou și puneți-l la copt, pe raftul de jos al rolei la temperatura de 180 grade pentru aproximativ 30 – 40 minute, mereu verificați procesul coacerii. În cazul în care Pasca începe să ardă, dar încă nu este coaptă, acoperiți-o cu o folie de aluminiu și o puneți la copt mai departe.
Comentarii
Похожие статьи
-
Chifle de foietaj cu vișină mai 23, 2014
-
Checuri pentru copii cu iaurt și dulceață din zmeură. mai 23, 2014
-
Tartalete mai 21, 2014
-
Fasoliţă iun 12, 2014
-
Papanaşi din carne mar 26, 2014