Covrigi cu somon

Просто&Вкусно - Mic dejun - Covrigi  cu somon

Ingrediente

400 gr făină

200 gr somon

6 gr drojdie

apă

sare

zahăr

mac 

verdeață

Metodă de preparare

1

Preparăm aluatul cu drojdie, amestecând toate ingredientele. Îl lăsăm să dospească 2-3 ore. Aluatul trebuie s-și mărească volumul de 2-3 ori.

2

Apoi, mai frământăm încă odată aluatul și modelăm din acesta niște fâșii de 10-15 cm. Acestea se răsucesc între ele și se lasă încă pe oră, la cald.

3

Punem la fiert apa, și lăsăm covrigeii în apă clocotită, pentru 2-3 minute, după care le punem pe un prosop, ca să scoatem surplusul de lichid. Ungem cu gălbenuș, presărăm cu semințe de mac. Dăm coptura la rolă pentru 25 minute, la 180 grade C.

4

Covrigii se lasă la răcit, se taie la jumătate și se umplu cu somon.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mic dejun




Comentarii

Похожие статьи