Metodă de preparare
Dăm prin răzătoare coaja de laim și o punem deoparte, vom avea nevoie de ea la salsa. Scurgem sucul din laim peste somon, îl ungem cu ulei de măsline, condimentăm cu sare și piper. Adăugăm un laim tăiat în jumătate și cîteva frunzulițe de busuioc. Lasăm să se întrepătrundă 15 minute.
Tăiem ceapa mărunt. Ananasul îl tăiem cubulețe. Le amestecăm, adăugăm coaja de laim pe care am pregătit-o mai devreme, sucul de laim, sarea, piperul negru proaspăt măcinat, busuiocul tocat mărunt și puțin ulei de măsline. Introducem în frigider pentru cîteva minute.
Coacem peștele la 170 grade timp de 15 minute. Servim somonul alături de salsa din ananas.
Comentarii
Похожие статьи
-
Pasta de masline iun 11, 2014
-
Smoothie Ananas + Kiwi mai 23, 2014
-
Galetta de cartofi cu somon afumat mai 23, 2014
-
Coconut latte iun 18, 2014
-
Mini-tarte cu broccoli și somon mai 21, 2014