Metodă de preparare
Tăie vinetele în jumătate și le tăiem puțin miezul cu cuțitul. Le coacem timp de 20 minute în rola preîncălzită la 180oC.
Între timp pregătim umplutura: tăiem ceapa mărunt și o prăjim în ulei pînă devine aurie, adăugăm usturoiul zdrobit.
Înjumătățim roșiile și le adăugăm în tigaie, prăjim totul puțin.
Scoatem vinetele din rolă și le scobim miezul. Umplem bărcuțele pe jumătate cu compoziția de ceapă și roșii apoi deasupra stricăm cîte un ou, presărăm peste ele bucățele de brînză.
Introducem în rolă pentru 15-20 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Italianca care a cucerit întreaga lume oct 17, 2014
-
Baghet cu umplutura de branza iun 11, 2014
-
Roşii umplute cu mozzarella şi pesmeţi iun 10, 2014
-
Caprese-kiwi iun 09, 2014
-
Roșii coapte în cuptor iun 11, 2014