Metodă de preparare
Cuptorul se încălzește până la 190 grade C.
O tavă de copt se unge ușor cu ulei, pe care se aranjează roșiile, cu fața tăiată în sus. Roşiile se vor aranja una lângă alta, fără prea mult spațiu între ele.
Usturoiul se zdrobește, apoi se bate cu miere, ulei şi piper negru.
Dressing-ul obținut se adaugă peste roşii, care se lasă la copt 30 minute, până se rumenesc bine.
Pâinea se rumenește în toaster, sau pe o tigaie unsă cu un pic de ulei.
Feliile de pâine rumenită se aranjează pe un platou, sau pe un fundişor frumos de lemn, iar roşiile copate se suprapun pe fiecare felie, presărându-se cu sare grunjoasă şi cu piper negru proaspăt măcinat.
Comentarii
Похожие статьи
-
Fasole în sos de roșii picant iun 03, 2014
-
Carne de iepure în sos de pâine iul 07, 2014
-
Гастрономический театр:... mar 24, 2015
-
Ciuperci coapte cu roșii și cașcaval iun 11, 2014
-
Frijoles Fritos iun 11, 2014