Roșii coapte, cu miere şi usturoi

Просто&Вкусно - Gustări - Roșii coapte, cu miere şi usturoi

Ingrediente

Ingrediente pentru 4 persoane: 

500 gr roşii cherry, tăiate în jumătate

2 căţei usturoi

1 lg de miere subțire

3 lg. de ulei, preferabil de măsline

Sare de mare (grunjoasă)

Piper negru proaspăt măcinat

Câteva felii de pâine neagră

Metodă de preparare

1

Cuptorul se încălzește până la 190 grade C.

2

O tavă de copt se unge ușor cu ulei, pe care se aranjează roșiile, cu fața tăiată în sus. Roşiile se vor aranja una lângă alta, fără prea mult spațiu între ele.

3

Usturoiul se zdrobește, apoi se bate cu miere, ulei şi piper negru.

4

Dressing-ul obținut se adaugă peste roşii, care se lasă la copt 30 minute, până se rumenesc bine.

5

Pâinea se rumenește în toaster, sau pe o tigaie unsă cu un pic de ulei.

6

Feliile de pâine rumenită se aranjează pe un platou, sau pe un fundişor frumos de lemn, iar roşiile copate se suprapun pe fiecare felie, presărându-se cu sare grunjoasă şi cu piper negru proaspăt măcinat.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи