Metodă de preparare
Fierbem pastele într-o cratiță cu apă și puțină sare. Timpul de fierbere e indicat pe ambalajul pastelor.
Între timp, spălăm roșiile, le înjumătățim și le punem într-un bol.
Gustăm ardeiul ca să știm cît este de iute și îl tăiem rondele. Îl adăugăm în bolul cu roșii.
Adăugăm busuiocul, uleiul de măsline, usturoiul zdrobit și oțetul.
Sărăm și pipărăm.
Amestecăm totul și apăsăm un pic roșiile cu lingura să le iasă sucul.
Lăsăm totul deoparte pînă vor fierbe pastele.
Scurgem pastele și le adăugăm peste roșii. Amestecăm.
Mai adăugăm puțin ulei de măsline și puțin piper negru.
Comentarii
Похожие статьи
-
Cannelloni mai 19, 2014
-
Rosii umplute cu ricotta si piper negru iun 09, 2014
-
Salată cu roșii cherry și pastramă mar 31, 2015
-
Linguini cu crevete și ridiche mai 19, 2014
-
Adjika apr 25, 2014