Cannelloni

Просто&Вкусно - Master class - Cannelloni

Ingrediente

700 g piept de pui

30 buc. cannelloni

100 g ceapă

200 g morcovi

30 ml ulei de măsline

500 g roșii 

2 buc. de ardei gras roșu

Pătrunjel

Mărar

Frunze de țelină

Coriandru

¼ linguriță de nucșoară

¼ lingurița praf de chili

4 căței de usturoi

Brânză (parmezan, pecorino)

Sare, piper.

Metodă de preparare

1

Image Pieptul de pui se taie cuburi și se toacă la robot.

2

Image Morcovii și ceapa se taie în formă de pătrățele.

3

Image Se călește în ulei de măsline ceapa cu morcov, se adaugă carnea și se lasă să fiarbă un timp.

4

Image Umplem tuburile de cannelloni cu amestecul de tocătură. Periem cu ulei de măsline forma de copt și așternem într-un strat uniform tuburile de cannelloni.

5

Image Pregătim sosul: se spală roșiile și ardeii, se taie bucăți.

6

Image Mixăm roșiile și ardeii în blender. Adăugăm în sos verdețurile tocate, sare, ardei chili, piper, pulbere de nucșoara. Turnăm sosul în tigaie și lăsăm să fiarbă până devine dens. Adaugăm usturoi pisat și lăsăm pe foc compoziția pentru încă un minut. Dacă sosul s-a îngroșat prea mult, adăugați un pic de apă fierbinte. Trebuie să aveți în final suficient sos, încât să acopere aproape complet pastele.

7

Image Se toarnă sosul peste tuburile de cannelloni și se pun timp de 25 minute la cuptorul preîncălzit la 180 de grade.

8

Image Se rade brânza și se presară peste paste. Se coace timp de încă 7-10 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Master class




Comentarii

Похожие статьи