Metodă de preparare
Fierbem fasolea verde. tăiem ardeii.
Fileul de pui se spală și se taie fâșii înguste. Se lasă 15 minute în sosul de soia, se potrivesc de sare și piper. În locul sosului de soia, puteți încerca sosul tiriachii.
Separat de carne, rumenim legumele. Câte 3-5 minute la foc mare prăjim inițial ardeii, apoi prăjim fasolea verde. La fasole adăugăm 1 linguriță de sos de soia.
Și acum, trecem la prăjit carnea: pe tigaia încinsă scoatem feliile subțiri de carne. Rumenim cca 2-3 minute până prind culoare.
Peste carne, scoatem ardeii și fasolea.
Pregătim o compoziție lichidă din amidon: la 1 lingură amidon, adăugăm puțină apă și sos de soia. Cu această compoziție stropim carnea cu legumele și scoatem de pe foc.
La sfârșit adăugăm 1 linguriță miere de albine, amestecăm și scoatem de pe foc. este important să nu ținem prea mult la foc, pentru că mierea se poate arde.
Carnea este servită cu orez, presărată cu semințe de susan.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu carne de pui și sparanghel iul 03, 2014
-
Salată cu somon şi porumb aug 08, 2014
-
Într-o companie plăcută oct 03, 2014
-
Bucătăria Greciei cu Anna Dema apr 14, 2015
-
Supă-lobio iul 08, 2014