Metodă de preparare
Fileul de pui se spală și se taie fâșii înguste. Aceste bucăți se rumenesc la foc până sunt gata.
Adăugăm spanacul congelat la carnea de pui. Înăbușim 5-7 minute.
Compoziția obținută scoatem într-un bol, unde punem bucățile de feta și amestecă bine.
Deschidem pachetul de foietaj și scoatem 2 foi și le întindem, după care decupăm pătrate egale. Le ungem cu ulei, punem umplutura pe mijloc și le împăturim, cum e indicat pe foto. Le ungem din nou cu ulei.
Ducem plăcintele la cuptor pentru 25 minute, la 180 grade C.
Comentarii
Похожие статьи
-
Bucătăria georgiană aug 04, 2014
-
Приятный вечер в кругу семьи aug 19, 2015
-
Pui copt cu morcovi și smochine iul 03, 2014
-
Mănîncă lămîia întreagă dec 16, 2014
-
Toți la picnic apr 29, 2014