Foietaj cu pui și spanac

Просто&Вкусно - Gustări - Foietaj cu pui și spanac

Ingrediente

pentru 8-10 bucăți: 

1 pachet foietaj

800 gr fileu de pui

200 gr spanac congelat

100 gr feta 

200 ml ulei de răsărită

Metodă de preparare

1

Fileul de pui se spală și se taie fâșii înguste. Aceste bucăți se rumenesc la foc până sunt gata.

2

Adăugăm spanacul congelat la carnea de pui. Înăbușim 5-7 minute.

3

Compoziția obținută scoatem într-un bol, unde punem bucățile de feta și amestecă bine.

4

Deschidem pachetul de foietaj și scoatem 2 foi și le întindem, după care decupăm pătrate egale. Le ungem cu ulei, punem umplutura pe mijloc și le împăturim, cum e indicat pe foto. Le ungem din nou cu ulei.

5

Ducem plăcintele la cuptor pentru 25 minute, la 180 grade C.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи