Metodă de preparare
Fileul de pui se spală și se taie fâșii înguste. Aceste bucăți se rumenesc la foc până sunt gata.
Adăugăm spanacul congelat la carnea de pui. Înăbușim 5-7 minute.
Compoziția obținută scoatem într-un bol, unde punem bucățile de feta și amestecă bine.
Deschidem pachetul de foietaj și scoatem 2 foi și le întindem, după care decupăm pătrate egale. Le ungem cu ulei, punem umplutura pe mijloc și le împăturim, cum e indicat pe foto. Le ungem din nou cu ulei.
Ducem plăcintele la cuptor pentru 25 minute, la 180 grade C.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vitaminile oct 30, 2014
-
Confi din gambe de pui iun 11, 2014
-
Coşuleţe de roşii iun 11, 2014
-
Pizza cu spanac iun 09, 2014
-
Cina a la francaise sep 17, 2014