Metodă de preparare
Fileul de pui se spală și se taie fâșii înguste. Aceste bucăți se rumenesc la foc până sunt gata.
Adăugăm spanacul congelat la carnea de pui. Înăbușim 5-7 minute.
Compoziția obținută scoatem într-un bol, unde punem bucățile de feta și amestecă bine.
Deschidem pachetul de foietaj și scoatem 2 foi și le întindem, după care decupăm pătrate egale. Le ungem cu ulei, punem umplutura pe mijloc și le împăturim, cum e indicat pe foto. Le ungem din nou cu ulei.
Ducem plăcintele la cuptor pentru 25 minute, la 180 grade C.
Comentarii
Похожие статьи
-
Anul Nou ECO începe în luna mai mai 05, 2014
-
Somon cu spanac iun 09, 2014
-
Abecedarul condimentilor mar 17, 2015
-
Sufleu de pui cu feta și mazăre mai 20, 2014
-
Supă–cremă din spanac iun 17, 2014