Metodă de preparare
Fileul de pui se spală și se taie fâșii înguste. Aceste bucăți se rumenesc la foc până sunt gata.
Adăugăm spanacul congelat la carnea de pui. Înăbușim 5-7 minute.
Compoziția obținută scoatem într-un bol, unde punem bucățile de feta și amestecă bine.
Deschidem pachetul de foietaj și scoatem 2 foi și le întindem, după care decupăm pătrate egale. Le ungem cu ulei, punem umplutura pe mijloc și le împăturim, cum e indicat pe foto. Le ungem din nou cu ulei.
Ducem plăcintele la cuptor pentru 25 minute, la 180 grade C.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Piept de găină cu struguri iul 03, 2014
-
Salată cu carne de pui şi legume la grătar mai 23, 2014
-
3 ингредиента mar 15, 2016
-
Salate iun 29, 2015
-
Coşuleţe de roşii iun 11, 2014