Tocană din carne de pui cu condimente

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Tocană din carne de pui cu condimente

Ingrediente

5 pulpe de pui

2 cepe

40 ml de ulei de măsline

2 lgt. de usturoi praf

5 felii de ghimbir

1 lgt de sare

1 lgt de piper roșu

1 lgt semințe de anason

1 lgt de curma

1 lgt de coriandru măcinat

1cutie de sos de roșii (se pot folosi și roșii în suc propriu) 

Metodă de preparare

1

Se taie 2 cepe și se prăjesc în 40 de grame de ulei de măsline sau ulei vegetal.

2

Cînd ceapa devine moale și v-a obține o nuanță aurie, se adaugă usturoiul praf și feliile de ghimbir. Totul se amestecă bine.

3

Se adaugă bucățile de carne de găină și se prăjesc și ele toate împreună până obțin o nuanță aurie.

4

Se adaugă amestecul de condimente: 1 lgt de sare, 1lgt de piper roșu, 1lgt de semințe de anasol, 1 lgt de curcuma și 1lgt de coriandru măcinat.

5

Toate împreună se prăjesc la foc mediu timp de 4-5 minute. După care se adaugă cutia de sos de roșii sau roșii conservate în suc propriu, tocate și, 1 pahar de apă.

6

Mîncarea se acoperă cu un capac și se fierbe timp de 45 de minute la foc mediu.

7

Apoi scoateți capacul și mai fierbeți încă 15 minute.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii

Похожие статьи