Metodă de preparare
Se taie 2 cepe și se prăjesc în 40 de grame de ulei de măsline sau ulei vegetal.
Cînd ceapa devine moale și v-a obține o nuanță aurie, se adaugă usturoiul praf și feliile de ghimbir. Totul se amestecă bine.
Se adaugă bucățile de carne de găină și se prăjesc și ele toate împreună până obțin o nuanță aurie.
Se adaugă amestecul de condimente: 1 lgt de sare, 1lgt de piper roșu, 1lgt de semințe de anasol, 1 lgt de curcuma și 1lgt de coriandru măcinat.
Toate împreună se prăjesc la foc mediu timp de 4-5 minute. După care se adaugă cutia de sos de roșii sau roșii conservate în suc propriu, tocate și, 1 pahar de apă.
Mîncarea se acoperă cu un capac și se fierbe timp de 45 de minute la foc mediu.
Apoi scoateți capacul și mai fierbeți încă 15 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Gustare din lavaș iun 11, 2014
-
Brînză de capră în sos picant aug 21, 2014
-
Supă cu usturoi iul 07, 2014
-
Supă crema de porumb cu bacon iul 31, 2014
-
Roșii coapte în cuptor iun 11, 2014