Metodă de preparare
Prăjim ceapa într-o cratiță cu puțin ulei.
Scurgem porumbul, curățim cartofii și îi tăiem cubulețe mici. Adăugăm porumbul și cartofii în cratița cu ceapă prăjită. Amestecăm și prăjim un pic totul.
Turnăm în cratiță 700ml apă și fierbem pînă vor fi gata cartofii.
Cu ajutorul unui blender transformăm supa într-o cremă densă.
Adăugăm usturoiul zdrobit și condimente după gust.
Prăjim feliuțele de bacon pînă se rumenesc frumos. Servim supa-cremă cu feliuțele de bacon deasupra.
Comentarii
Похожие статьи
-
Shaorma de casă cu carne de vițel aug 28, 2014
-
Supă–cremă din conopidă ian 20, 2015
-
Humus livanez iul 02, 2014
-
Vitamine usturătoare feb 20, 2015
-
Tocană din carne de pui cu condimente iun 16, 2014