Metodă de preparare
Fasolele se acoperă cu multă apă și se lasă să stea în ea, timp de 8 ore sau pe noapte. Apoi se clătesc și se acoperă cu apă rece proaspătă și se fierb timp de 2 ore până la înmuiere. Deoarece fasolele pot fi diferite, periodic se gustă. La sfârșit se adaugă sare și se scurg.
Se curăță ceapa și usturoiul, se toacă mărunt și se prăjesc într-o tigaie cu ulei aproximativ 3-5 minute. Se adaugă fasolele, și periodic se amestecă, se gătesc încă 5 minute la foc mic.
Se mărește focul până la mediu, se toarnă berea și se gătește mai departe până tot lichidul se va evapora.
Se adaugă roșiile împreună cu sucul, zdrobite cu furculița și verdeață tocată. Se condimentează cu sare și piper, totul se amestecă și se mai gătește încă 5 minute.
Se servește fierbinte, fie imediat, fie se presară cu busuioc și se introduce în borcan și se lasă într-un loc răcoros pentru câteva zile.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Asorti colorat iun 11, 2014
-
Supă-lobio iul 08, 2014
-
Mango cu sos de zmeură iun 16, 2014
-
Piept de găină cu sos katsu și orez iun 19, 2014