Piept de găină cu sos katsu și orez

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Piept de găină cu sos katsu și orez

Ingrediente

2 piepturi de găină

Pentru marinadă:

2 lng sos teriyaki

2 lng sos de soia

1 cățel de usturoi

Ierburi Provence

Sare și piper

Paprica

100g făină

1 ou

1 lng smîntînă President

100g pesmeți panko

Pentru orez:

1 vînătă

1 morcov

1 dovlecel

100g ciuperci

1 gogoșar

1 ceapă roșie

1 cățel de usturoi

1 lng ulei de măsline

1 lng sos de stridii

1 lng sos dulce – acrișor

1 lng sos de soia

1 lng ulei chili

Orez

Susan

Pentru sos:

2 lng ketciup

1 lng sos de soia

1 linguriță miere

Ghimbir uscat

Paprica

Usturoi uscat

Mix de ardei

0,5 linguriță oțet de orez

Metodă de preparare

1

Amestecăm toate ingredientele pentru marinadă și marinăm carnea în ea. Batem pieptul de pui pe ambele părți.

2

Image Batem oul cu smîntînă President și sare. Tăvălim pieptul prin făină apoi prin ou și mai apoi prin pesmeții panko.

3

Prăjim pieptul de pui pe ambele părți.

4

Legumele pentru orez le tăiem mărunt și le prăjim într-un wok 2-3 minute în ulei de măsline, adăugăm sosul de stridii, sosul dulce – acrișor, sosul de soia și uleiul chili. Pregătim totul la foc mare 2-3 minute, amestecînd continuu.

5

Fierbem orezul al dente. Îl adăugăm peste legume, amestecăm și presărăm susan.

6

Tăiem pai pieptul de pui prăjit.

7

Pregătim sosul: amestecăm ketciupul, sosul de soia, mierea, ghimbirul uscat, paprica, usturoiul uscat, mixul de ardei și oțetul de orez.

8

Servim pieptul de pui alături de orezul cu legume și înobilăm cu sos.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи