Ouă umplute "ciupercuţe"

Просто&Вкусно - Gustări - Ouă umplute

Ingrediente

8 ouă fierte tari

300 g ficat de pui

2 cepe mari

1 morcov mediu

100 g unt

Bicarbonat de sodiu- un vîrf de cuțit.

Metodă de preparare

1

Se toacă mărunt ceapa și se prăjește în puțin ulei. Se adaugă bicarbonatul de sodiu.

2

Se curăță morcovul, se dă printr-o răzătoare măruntă și se adaugă la ceapă, să se prăjească.

3

Ficatul de pui se spală și se adaugă la legume în tigaie. Se prăjește până ficatul va fi gata, după care se macină totul într-un blender cu adaos de 100 g de unt.

4

Tăiați vârfurile la ouă și înmuiați-le în ceai, pentru ca ele să capete o nuanță cafenie. Gălbenușurile din ou le scoateți și le amestecați cu pasta obținută din ficat.

5

Umpleți ouăle cu umplutura obținută. Puneți-le pe farfurie astfel ca să stea bine, deasupra aranjați „căciulițele”.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи