Metodă de preparare
Curățim vinetele și le tăiem rondele de 1cm grosime. Le tăvălim prin făină și le prăjim în ulei. Între timp pregătim umplutura.
Tăiem mărunt ceapa verde, spanacul, salata, ardeiul și pătrunjelul. Roșiile le tăiem cubulețe.
Prăjim ceapa verde apoi adăugăm spanacul, salata, ardeiul, pătrunjelul și roșiile. Prăjim totul puțin, sărăm și pipărăm.
Amestecăm maioneza cu usturoiul zdrobit și ungem rondelele de vînătă.
Deasupra vinetelor unse punem umplutura de legume.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ziua Apărătorului feb 13, 2015
-
Salata panzanella iun 06, 2014
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină iun 06, 2014
-
Creveţi pe feliuţe crocante de pâine aug 08, 2014
-
Salată de vitamine iun 13, 2014