Metodă de preparare
Curățim vinetele și le tăiem rondele de 1cm grosime. Le tăvălim prin făină și le prăjim în ulei. Între timp pregătim umplutura.
Tăiem mărunt ceapa verde, spanacul, salata, ardeiul și pătrunjelul. Roșiile le tăiem cubulețe.
Prăjim ceapa verde apoi adăugăm spanacul, salata, ardeiul, pătrunjelul și roșiile. Prăjim totul puțin, sărăm și pipărăm.
Amestecăm maioneza cu usturoiul zdrobit și ungem rondelele de vînătă.
Deasupra vinetelor unse punem umplutura de legume.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată din ardei gras și roșii iun 06, 2014
-
Salată cu roșii cherry și pastramă mar 31, 2015
-
Aperitiv de brânză cu caise uscate iun 12, 2014
-
Rulouri din vinete cu oregano iul 07, 2014
-
Special dinner for friends aug 11, 2014