Metodă de preparare
Tăiem pâinea felii și o uscăm puțin în toaster sau pe tigaie.
Curățim ardeiul iute de semințe. Dacă e foarte iute îl spălăm puțin.
Curățim usturoiul și îl tăiem mărunt. Spălăm pătrunjelul și îl mărunțim.
Tăvălim un pic lămîia pe masă apăsînd-o ușor, ca să-i putem scurge sucul mai ușor.
Curățim creveții.
Încingem uleiul într-o tigaie, adăugăm ghimbirul, usturoiul, ardeiul și creveții. Pregătim totul amestecînd 3 minute.
Facem focul mic și turnăm sucul unei jumătăți de lămîie.
Adăugăm pătrunjelul și încă puțin ulei de măsline. Amestecăm bine totul și luăm de pe foc.
Adăugăm sare și piper după gust.
Servim creveții pe feliuțe de pâine uscată. Putem presăra deasupra frunze de coriandru și puțin ardei iute sau stropi cu suc de lămîie.
Comentarii
Похожие статьи
-
Rillettes din somon sep 22, 2014
-
Ghiveci de vinata iun 11, 2014
-
Rigatoni cu brânză de capră mai 19, 2014
-
Brocoli după rețeta Juliei Child iul 03, 2014
-
Roșii coapte în cuptor iun 11, 2014