Metodă de preparare
Spălăm bine cartofii cu o perii și îi fierbem în coajă.
Tocăm ceapa mărunt și castraveții marinați cubulețe.
Amestecăm muștarul cu miere, apoi adăugăm smântână, verdeața tocată și castraveții. Presărăm puțină sare.
Scurgem apa din cartofi, lăsînd cratița pe foc, să se usuce puțin cartofii, scuturăm periodic cratița.
Înjumătățim cartofii cît sunt calzi, turnăm sosul peste ei și îi lăsăm să se întrepătrundă sub capac.
Comentarii
Похожие статьи
-
Vinete cu brînză aug 25, 2014
-
Aperitiv de brânză cu caise uscate iun 12, 2014
-
Creveți în sos de rodie feb 20, 2015
-
Botvynia iun 16, 2014
-
Feliuțe de cartofi prăjiți în friteuză cu sos de... oct 16, 2014