Metodă de preparare
Spălăm bine cartofii cu o perii și îi fierbem în coajă.
Tocăm ceapa mărunt și castraveții marinați cubulețe.
Amestecăm muștarul cu miere, apoi adăugăm smântână, verdeața tocată și castraveții. Presărăm puțină sare.
Scurgem apa din cartofi, lăsînd cratița pe foc, să se usuce puțin cartofii, scuturăm periodic cratița.
Înjumătățim cartofii cît sunt calzi, turnăm sosul peste ei și îi lăsăm să se întrepătrundă sub capac.
Comentarii
Похожие статьи
-
Micul dejun iun 02, 2014
-
Aperitiv de brânză cu caise uscate iun 12, 2014
-
Gustare din lavaș iun 11, 2014
-
Frijoles Fritos iun 11, 2014
-
Piure din cartofi cu perişoare la aburi și sos alb iun 09, 2014