Metodă de preparare
Curățim ceapa și morcovul și le tocăm mărunt. Punem legumele într-o cratiță cu apă clocotindă, adăugăm frunza de dafin, piperul, cuișoarele și zahărul. fierbem totul 5 minute. Adăugăm oțetul și mai fierbem 3 minute. Lăsăm să se răcească, apoi înlăturăm ceapa și morcovul din marinadă.
Curățim heringul și îl desfacem în fileuri. Le punem pe tocător și le batem ușor. Le ungem cu ulei vegetal. Punem între fileuri ceapa și morcovul, le rutim și le prindem cu o scobitoare.
Punem rollmops-urile gata într-un recipient de sticlă, turnăm deasupra marinada și închidem iermetic. Le lăsăm la frigider pentru 2-3 zile.
Tags
Comentarii
Похожие статьи
-
Ceviche din pește alb iun 11, 2014
-
Duminica Paștelui în sânul familiei mar 24, 2015
-
Pasca în cuptorul pentru pâine apr 24, 2014
-
Tradiţii de Paşte:Ecaterina şi Radu Rebeja apr 02, 2014
-
Secretul este umplutura mar 31, 2015