Metodă de preparare
Curățați carnea în interior și decojiți-o. Împărțiți-o în bucăți și sărați-o.
Morcovii și țelina se taie felii, ceapă se mărunțește.
Se înfierbîntă ceaunul, se toarnă uleiul de floarea soarelui și 100 g de apă. Se adaugă carnea, se prăjește puțin la foc mare pînă se rumenește. Se adaugă toate legumele și puțină apă fiartă. Se acoperă cu un capac și se înăbușă la foc încet, aproximativ 45 de minute, din cînd în cînd mai adăugați apă.
Iepurele gata se presoară cu mărar.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tradiții pascale-gătim cu copiii mar 31, 2015
-
Ouă umplute "ciupercuţe" iun 12, 2014
-
Mască iepuraș mar 24, 2015
-
Garnitură de păstăi cu bacon apr 08, 2014
-
Ouă aurii apr 17, 2014