Iepuraș

Просто&Вкусно - Carne si pasăre - Iepuraș

Ingrediente

1,5 kg de carne de iepuraș

50 g ceapă

100 g morcovi

100 g de rădăcină de țelină

50 ml de vin alb

Metodă de preparare

1

Curățați carnea în interior și decojiți-o. Împărțiți-o în bucăți și sărați-o.

2

Morcovii și țelina se taie felii, ceapă se mărunțește.

3

Se înfierbîntă ceaunul, se toarnă uleiul de floarea soarelui și 100 g de apă. Se adaugă carnea, se prăjește puțin la foc mare pînă se rumenește. Se adaugă toate legumele și puțină apă fiartă. Se acoperă cu un capac și se înăbușă la foc încet, aproximativ 45 de minute, din cînd în cînd mai adăugați apă.

4

Iepurele gata se presoară cu mărar.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Carne si pasăre




Comentarii

Похожие статьи