Metodă de preparare
Curățați carnea în interior și decojiți-o. Împărțiți-o în bucăți și sărați-o.
Morcovii și țelina se taie felii, ceapă se mărunțește.
Se înfierbîntă ceaunul, se toarnă uleiul de floarea soarelui și 100 g de apă. Se adaugă carnea, se prăjește puțin la foc mare pînă se rumenește. Se adaugă toate legumele și puțină apă fiartă. Se acoperă cu un capac și se înăbușă la foc încet, aproximativ 45 de minute, din cînd în cînd mai adăugați apă.
Iepurele gata se presoară cu mărar.
Comentarii
Похожие статьи
-
Tradiţii de Paşte:Ecaterina şi Radu Rebeja apr 02, 2014
-
Coroniță de Paște mar 25, 2014
-
Master class-coacem Pască apr 03, 2014
-
Meniu pascal in stil nou apr 22, 2016
-
Puișori pascali mar 31, 2015