Metodă de preparare
Se fierb piepturile de pui cu ceapa, morcovul și sare în apă . Se fierb la foc mic, circa 1,5 ore. După care se adaugă pătrunjel, mărar și usturoi zdrobit. Se sărează, însă nu vă fie frică să puneți mai multă sare, deoarece în procesul fierberii aceasta se va egala.
Printr-o sită turnăm supa pentru răcitură într-un vas, puțin o răcim și începem să amestecăm gelatina, conform indicațiilor de pe pachet.
Pentru a da o formă frumoasă răciturii și pentru a o servi pe porțiuni: într-un pahar de unică folosință tăiați carnea și morcovul. Mazărea o fierbeți în apă și tot o turnați în pahar.
Cînd gelatina se dizolvă se toarnă a cîte o jumătate de pahar, și se introduce la frigider peste noapte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Compoziție cu lumănări dec 10, 2014
-
Brăduţ din hîrtie dec 03, 2015
-
Gustări la vin apr 01, 2015
-
noi 21, 2024
-
Salata “SUBA” in alta interpretare iun 11, 2014