Metodă de preparare
Se fierb piepturile de pui cu ceapa, morcovul și sare în apă . Se fierb la foc mic, circa 1,5 ore. După care se adaugă pătrunjel, mărar și usturoi zdrobit. Se sărează, însă nu vă fie frică să puneți mai multă sare, deoarece în procesul fierberii aceasta se va egala.
Printr-o sită turnăm supa pentru răcitură într-un vas, puțin o răcim și începem să amestecăm gelatina, conform indicațiilor de pe pachet.
Pentru a da o formă frumoasă răciturii și pentru a o servi pe porțiuni: într-un pahar de unică folosință tăiați carnea și morcovul. Mazărea o fierbeți în apă și tot o turnați în pahar.
Cînd gelatina se dizolvă se toarnă a cîte o jumătate de pahar, și se introduce la frigider peste noapte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Trei bucătari dec 17, 2014
-
Cuibuleţ cu ouă apr 17, 2014
-
Conuri iepurași mar 24, 2015
-
Paella iun 16, 2014
-
Коллекция лучших салатов к пасхальному столу apr 03, 2017