Răcituri de pasăre

Просто&Вкусно - Gustări - Răcituri de pasăre

Ingrediente

2,5 l apă

5 piepturi de găină (carcase)

1 ceapă mare

1 morcov

0,5 legătură pătrunjel

0,5 legătură mărar

1 cană mazăre

4 căței usturoi

2 frunzulițe de dafin

5 plicuri gelatină

Sare

Metodă de preparare

1

Se fierb piepturile de pui cu ceapa, morcovul și sare în apă . Se fierb la foc mic, circa 1,5 ore. După care se adaugă pătrunjel, mărar și usturoi zdrobit. Se sărează, însă nu vă fie frică să puneți mai multă sare, deoarece în procesul fierberii aceasta se va egala.

2

Printr-o sită turnăm supa pentru răcitură într-un vas, puțin o răcim și începem să amestecăm gelatina, conform indicațiilor de pe pachet.

3

Pentru a da o formă frumoasă răciturii și pentru a o servi pe porțiuni: într-un pahar de unică folosință tăiați carnea și morcovul. Mazărea o fierbeți în apă și tot o turnați în pahar.

4

Cînd gelatina se dizolvă se toarnă a cîte o jumătate de pahar, și se introduce la frigider peste noapte.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Gustări




Comentarii

Похожие статьи