Metodă de preparare
Cartoful, morcovul și ouăle le fierbeți. Tonul îl striviți cu furculița. Ceapa verde o tăiați mărunt. Ouăle fierte le decojiți, separați gălbenușul de albuș și le dați prin răzătoare fiecare aparte.
Aranjați toate ingredientele pentru salată în straturi (puteți folosi o formă) în următoarea ordine: tonul, maioneza, ceapa verde, cartoful, maioneza, ceapa verde, morcovul, ouăle, maioneza, ceapa verde.
Înainte de a servi, decorați salata Mimoza cu verdeață și cu gălbenușul de ou ras.
Comentarii
Похожие статьи
-
Обед в морском стиле iul 15, 2016
-
Salata panzanella iun 06, 2014
-
Gustare în lavaș mar 12, 2015
-
noi 21, 2024
-
Коллекция лучших салатов к пасхальному столу apr 03, 2017