Metodă de preparare
Cartoful, morcovul și ouăle le fierbeți. Tonul îl striviți cu furculița. Ceapa verde o tăiați mărunt. Ouăle fierte le decojiți, separați gălbenușul de albuș și le dați prin răzătoare fiecare aparte.
Aranjați toate ingredientele pentru salată în straturi (puteți folosi o formă) în următoarea ordine: tonul, maioneza, ceapa verde, cartoful, maioneza, ceapa verde, morcovul, ouăle, maioneza, ceapa verde.
Înainte de a servi, decorați salata Mimoza cu verdeață și cu gălbenușul de ou ras.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată de Boeuf cu somon mai 20, 2014
-
mai 20, 2025
-
Салат из авокадо, феты, клубники и мяты mai 28, 2014
-
Varză roşie cu măr iun 12, 2014
-
Pulpă de raţă cu sos de fructe de pădure aug 04, 2014