Metodă de preparare
Spălăm cartofii și îi curățim de coaja subțire. Îi tăiem rondele subțiri.
Punem lavașul la fundul unei tave de copt cu diamentru 20cm, așezăm evantai feliuțele de cartofi deasupra lavașului.
Batem într-un bol ouăle, adăugăm smîntîna, verdeața tocată și condimentele. Amestecăm totul bine. Compoziția obținută o turnăm peste tarta cu cartofi.
Acoperim tava cu folie de staniol și o introducem în rola preîncălzită la 200oC pentru 30 minute. Apoi descoperim tarta și o lăsăm să se rumenească cîteva minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Готовим вместе с Татьяной Балабан noi 26, 2015
-
Evantai din cartofi oct 16, 2014
-
Legume coapte cu usturoi și ierburi aromate iul 03, 2014
-
Salau cu sos pesto mai 20, 2014
-
Новый год со старыми друзьями dec 27, 2016