Metodă de preparare
Spălăm cartofii și îi curățim de coaja subțire. Îi tăiem rondele subțiri.
Punem lavașul la fundul unei tave de copt cu diamentru 20cm, așezăm evantai feliuțele de cartofi deasupra lavașului.
Batem într-un bol ouăle, adăugăm smîntîna, verdeața tocată și condimentele. Amestecăm totul bine. Compoziția obținută o turnăm peste tarta cu cartofi.
Acoperim tava cu folie de staniol și o introducem în rola preîncălzită la 200oC pentru 30 minute. Apoi descoperim tarta și o lăsăm să se rumenească cîteva minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Clătite din cartofi cu ceapă prăjită oct 16, 2014
-
Pîrjoale din piept de pui aug 26, 2014
-
Exotica mandarină ian 08, 2015
-
Готовим вместе с Ириной Лазаренко mai 07, 2015
-
Plăcintă cu dovleac şi mere iun 04, 2014