Tartă deschisă cu carne şi ou

Просто&Вкусно - Panificaţie  - Tartă deschisă cu carne şi ou

Ingrediente

1 cutie aluat foietat (fără drojdii)

50 gr mozzarella

4-5 roşii mici

300-400 gr carne tocată

50 gr ketchup

1 ou

Mărar 

Metodă de preparare

1

Decongelăm aluatul. Preîncălzim cuptorul la 190 grade C.

2

Radem brânza. Roşiile le spălăm. Carnea tocată se potriveşte de sare şi se amestecă cu ketchup.

3

Tapiţăm o tavă de copt de formă dreptunghiulară cu hârtie de pergament, pe care o acoperim cu o bucată tăiată drept de aluat foietat. Peste aluat scoatem carnea tocată cu ketchup, dar lăsăm marginile curate (1 cm din fiecare parte). Strivim uşor roşiile cu dosul palmei, pentru a plesni cojiţa şi a elibera roşiile de surplusul de suc. Aranjăm haotic legumele peste carnea tocată, deasupra presărăm cu brânză şi dăm la cuptor pentru 10-15 minute. Între timp batem oul şi-l adăugăm peste umplutură, lăsăm tava la cuptor încă 10 minute. Când tarta e coaptă, presărăm deasupra cu mărar.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Panificaţie




Comentarii

Похожие статьи