Metodă de preparare
Înfierbîntăm uleiul de măsline într-o cratiță cu fundul gros.
Tăiem subțire cartofii și ceapa, îi punem în cratiță, amestecăm, punem capacul și lăsăm să fiarbă 20-30 minute.
Batem ouăle bine cu sarea și piperul.
Amestecăm cartofii cu compoziția de ouă, amestecăm și turnăm într-o tigaie.
Prăjim pînă se rumenește, apoi cu ajutorul unei farfurii cu diamentru exact ca al tigăii întoarcem tortilla pe cealaltă parte. Prăjim încă 1 minut.
Servim tortilla fierbinte și porționată.
Comentarii
Похожие статьи
-
Ouăle de Paști: vopsim cu copiii Master-Class №4 noi 09, 2013
-
Mini-budincă de spaghete cu brânză iun 09, 2014
-
Oul–un aliment gustos și foarte sănătos oct 28, 2014
-
Evantai din cartofi oct 16, 2014
-
oct 13, 2025