Cake-puzzle cu stafide și alune
Conținutul borcanului:
100 gr făină
50 gr fulgi de ovăz
10 gr stafide
100 gr alune
70 gr zahăr
1 plic vanilie
½ plic praf de copt
Deschizând borcanul, adăugați:
1 ou
100 gr miere
120 ml lapte
50 gr ulei de răsărită
- Deschideți borcanul și adăugați ingredientele suplimentare: 1 ou, 100 gr miere de albine, 120ml lapte și 50 gr ulei.
- Amestecați bine ingredientele și turnați aluatul obținut într-o tavă, pe care o duceți la cuptor pentru 35 minute, la 180 grade C
- În cazul în care vreți să verificați dacă e gata coptura, introduceți o scobitoare într-un colț de aluat și dacă atunci când o scoateți este lipicioasă, înseamnă că trebuie să se ma coacă.
Похожие статьи
Comentarii
Comentarea este disponibilă numai pentru utilizatorii autorizați