Metodă de preparare
Pregătim blatul-bază din aluat fărămicios într-o formă văluroasă: amestecăm bine toate ingredientele, învelim aluatul în folie alimentară și îl introducem în frigider.
Spălăm și curățim gutuiele, le tăiem cubulețe și le călim puțin în ulei cu zahăr pînă se vor înmuia.
În blatul-bază copt turnăm sucul scurs din gutuie, apoi aranjăm frumos cubușoarele de gutuie. Coacem încă 15 minute la 180oC. Putem servi tarta atît caldă cît și rece. Se potrivește de minune cu cremă de brînză. De asemenea, putem presăra tarta cu fulgi de migdale.
Comentarii
Похожие статьи
-
Гид по приправам и пряностям mar 11, 2015
-
Mini-tarte cu broccoli și somon mai 21, 2014
-
Gutuia – fructul de fier sep 17, 2014
-
Plăcintă cu dovleac şi mere iun 04, 2014
-
Plăcintă de Loran cu somon, păstăi verzi și ciuperci iun 03, 2014