Budincă cu ficat

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Budincă cu ficat

Ingrediente

Pentru umplutură:

1 ceapă

200g ficat de pui

200g piept de pui

Pentru aluat:

200g smîntînă President

200g maioneză

5 ouă

6 lng făină albă

1,5 linguriță praf de copt

3 lng ulei de floarea soarelui

Sare

Piper

Metodă de preparare

1

Tăiem ficatul mărunt și îl prăjim împreună cu ceapa.

2

Fierbem pieptul de pui, apoi îl tăiem cubulețe.

3

Image Batem într-un blender ouăle, smîntîna, maioneza, făina, praful de copt și uleiul.

4

Turnăm aluatul într-o tavă, punem umplutura deasupra și amestecăm puțin.

5

Coacem în rolă timp de 30 minute la 180oC, pînă se va rumeni frumos.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи