Metodă de preparare
Ungem formele cu unt și le tapetăm cu făină.
Spălăm bine spanacul și îi tăiem tulpinile. Îl opărim timp de 2 minute și îl tăiem fîșii subțiri.
Batem ouăle cu sare, piper, suc de lămîie și sosul pesto. Adăugăm brînza și spanacul, amestecăm totul bine.
Umplem formele cu compoziția obținută, presărăm parmezan ras.
Coacem budinca în rola preîncălzită la 180oC timp de 20-25 minute.
Comentarii
Похожие статьи
-
Leurda:Vitamina N1 feb 20, 2015
-
Oua la cuptor cu somon, oua la cuptor cu mozzarella iun 09, 2014
-
Запеканка из макарон и цветной капусты dec 12, 2016
-
Somon cu spanac iun 09, 2014
-
Plăcinta de spanac în foietaj iun 09, 2014