Metodă de preparare
Se taie pâinea bucăţi mici şi se înmoaie în apă rece, adăugând un pic de sare. Când pâinea a absorbit apa, stoarceți-o și puneți pâinea în vasul pentru salată.
Se taie legumele – roșiile bucăți mai mari, castravetii bucăți mai mici, ceapa foarte fin, frunzele de busuioc se rup, adăugaţi componentele la pâine. Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare şi piper, omogenizați şi puneți în frigider până la momentul de servire.
Înainte de servire stropiți salata cu oţet şi amestecați din nou.
Comentarii
Похожие статьи
-
Legume coapte în straturi mai 30, 2014
-
Salată nutritivă fără gluten apr 06, 2016
-
Linguini cu crevete și ridiche mai 19, 2014
-
Salată în avocado mai 23, 2014
-
Salată cu sparanghel şi ou fiert paşot aug 04, 2014