Metodă de preparare
Se taie pâinea bucăţi mici şi se înmoaie în apă rece, adăugând un pic de sare. Când pâinea a absorbit apa, stoarceți-o și puneți pâinea în vasul pentru salată.
Se taie legumele – roșiile bucăți mai mari, castravetii bucăți mai mici, ceapa foarte fin, frunzele de busuioc se rup, adăugaţi componentele la pâine. Stropiți cu ulei de măsline, condimentați cu sare şi piper, omogenizați şi puneți în frigider până la momentul de servire.
Înainte de servire stropiți salata cu oţet şi amestecați din nou.
Comentarii
Похожие статьи
-
Palarioare de champignon umplute cu carne de porc iun 10, 2014
-
Sărmăluţe cu bulgur iul 31, 2014
-
Somon cu salată de rucola și ardei gras roșu iun 03, 2014
-
Salată cu căpșuni, fenicul și țelină iun 06, 2014
-
Toamna de catifea aug 25, 2014