Metodă de preparare
Înjumătățim avocado, îi scoatem sîmburele, curățim jumătățile de coajă și le tăiem feliuțe.
Punem pe o farfurie mare mixul de salată, îl stropim cu ulei și sos balsamic.
Curățim ceapa și o tăiem julien subțire. O punem peste salată.
Ardeii copți îi curățim și îi tăiem cubulețe. Îi punem peste ceapă, apoi aranjăm peste ei feliuțele de avocado.
Presărăm deasupra salatei brînză de capră.
Comentarii
Похожие статьи
-
Salată cu sparanghel şi ou fiert paşot aug 04, 2014
-
Ficat cu mere caramelizate și ceapă iun 10, 2014
-
Salată cu mango și ardei copți iul 03, 2014
-
Salată cu creveți dec 19, 2014
-
În așteptarea primăverei feb 27, 2015