Metodă de preparare
Vinetele și zucchini se taie rondele.
Într-un bol turnăm 3-4 lg ulei de măsline, adăugăm rondelele de vinete și zucchini. Potrivim de sare și piper. Le lăsăm deoparte pentru 5 minute.
Încingem tigaia grill. Călim legumele pe ambele părți, periodic întorcându-le de pe o parte pe alta.
Prăjim pâinea pentru crutoane, pe ambele părți, a câte 1 minut.
Brânza de capră se rade subțire sau cu ajutorul unui cuțit de curățat legumele se taie felii. Pe pâinea prăjită scoatem bucăți de vinete, zucchini și brânza. Aranjăm bucățele de roșii cherry. Stropim cu ulei de măsline și oțet balsamic.
Comentarii
Похожие статьи
-
Budincă de legume Trandafirul de toamnă dec 05, 2013
-
Brînză de capră în sos picant aug 21, 2014
-
Roşii umplute cu mozzarella şi pesmeţi iun 10, 2014
-
Clătite cu brânză de capră şi somon iun 09, 2014
-
Pincho spaniole iun 13, 2014