Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi

Просто&Вкусно - Mâncăruri - Pasta fusilli cu fasole şi cârnăciori afumaţi

Ingrediente

500 gr fusilli

1 ardei gras roşu

1 roşie

1 ceapă

8 buc. Cârnăciori afumaţi

100 gr fasole uscată (sau 1 cutie conservată)

Pătrunjel 

 

Metodă de preparare

1

Spălăm şi tăiem cubuleţe ceapa, ardeiul şi roşia. Pe tigaia încinsă călim ceapa cu ardeiul, după care adăugăm roşia şi cârnăciorii tăiaţi rondele. Potrivim de sare şi piper.

2

Fasolea se lasă peste noapte în apă, iar a doua zi se pune la fiert. Fasolea fiartă se adaugă în tigaie la legumele cu cârnăciori.

3

Fusilli se fierb al dente, conform instrucţiunilor de pe pachet. Se strecoară şi se adaugă în tigaie. Tot aici adăugăm verdeaţa şi lăsăm ingredientele să se pătrundă între ele şi se mai lasă pe foc încă vreo 5 minute, după care mâncarea poate fi servită.



Tags
Îți place reteta? | Vezi alte rețete și categorii - Mâncăruri




Comentarii

Похожие статьи