Metodă de preparare
Fasolele se înmoaie în apă pe noapte. În ziua următoare vărsați apa, spălați de cîteva ori fasolele. Turnați apă în fasole, adăugați la ele un morcov, o rădăcină de țelină tăiată în 2-3 părți, o ceapă și 2 lingurițe de bicarbonat de sodium.
Fierbeți fasolele cu legume timp de 50 – 60 minute.
Costița afumată tăiați-o în 3 părți și adăugați-o în fasole. Și lăsați să mai fiarbă timp de 10 minute la un foc mic.
Tăiați o ceapă în cubulețe mici, un morcov dați-l prin răzătoare. Încingeți o tigaie cu ulei, adăugați în ea ceapa, morcovul, puțin prăjiți-le. Curățați usturoiul și feliați-l, după care îl adăugați în legume.
Scoateți carnea din fasole, închideți fasolele. Tăiați carnea în pătrate de dimensiuni medii, adăugați-le în tigaia cu ceapă și morcov. Prăjiți-le cîteva minute împreună. Apoi turnați deasupra suc de tomate și amestecați bine. Se prepară încă 2-3 minute.
Din fasolele fierte sustrageți ceapa fiartă, morcovul și țelina. Adăugați fasolele în carne la prăjit și amestecați-le bine. Zdrobiți coriandru, adăugați-l în fasole.
Se amestecă totul bine și se oprește focul. Mîncare se servește fierbinte.
Comentarii
Похожие статьи
-
Plăcintă “ШЕСТЁРКА” mar 24, 2014
-
Drob de Miel mar 24, 2014
-
Plăcinte cu brînză,varză,nuci,halva mar 24, 2014
-
Salată cu fasole și bacon feb 18, 2014
-
Broccoli–varza regină mar 12, 2015